Ko stopimo skupaj, lahko neizmerno pomagamo sočloveku, bogatimo sebe in tako lepšamo svet.  

V okviru Zdrave šole se znova iskreno zahvaljujem vsem za vaš doprinos, trud in čas, da ste se v dobrodelni akciji ponovno odzvali na stisko 9-letnega Luka Brajliha iz Poljčan, ki ima diagnozo spastična tetraplegična cerebralna paraliza V. stopnje in mu pomagali finančno preko TRR zanj ali prinašali POKROVČKE.

S hvaležnostjo vam  sporočam, da smo s skupnimi močmi v OŠ Leskovec pri Krškem, podružnični šoli Veliki Podlog z vrtcem ter enotama vrtca Pika Nogavička, Malček, Mali princ in okolico zbrali v majski akciji 497 kg zamaškov.

SKUPNO SMO ZBRALI V ŠOL. L. 2022/23: 450 kg DECEMBRA + 497 kg JUNIJA = 947 KG.

Luka in njegova družina se iskreno zahvaljujejo vsakemu posamezniku za vsak prinesen pokrovček in podporo.

Hkrati vas spodbujam, da z zbiranjem zamaškov nadaljujemo. Vseskozi se zbirajo  zamaški od  sokov, mleka, tekočih jogurtov, začimb, kislega zelja, šamponov in gela za tuširanje, tekočih pralnih praškov, mehčalcev in čistil…V šoli imamo na razredni in predmetni stopnji vseskozi zbiralna zabojnika. 

Zbiralno akcijo znova organiziramo v novem šolskem letu 2023/24  in vas o tem obvestimo.  Verjamem, da se bo do takrat zopet v gospodinjstvih, podjetjih, ustanovah nabralo kar nekaj zamaškov. Saj veste, za Luka vsak zamašek šteje!

HVALA VAM!

Vodja Zdrave šole,  Nataša Račič