Dragi naši učenci, spoštovani starši, sodelavci in zaposleni naše šole in vrtca Leskovec pri Krškem

 

Za nami je razburljivo leto, v katerem se je spremenilo marsikaj tudi za našo šolo in vrtec. Veselili smo se šolskih in življenjskih uspehov, se tolažili ob težavah in neuspehih. Vendar leto 2016 se je odvrtelo in začenja se novo. Naprej moramo, če hočemo ali ne in vsi skupaj bomo bolje hodili, če bomo gledali naprej, kakor če se bomo nenehno ozirali nazaj.

Radostno in z optimizmom zakorakajmo v leto 2017, v katerem vsem želim novosti in sprememb, ki bodo zadovoljile vaša pričakovanja. Želim vam veliko lepih dogodkov in novih uspešnih začetkov, ki bodo pomagali premagati poraze na poti, ki je pred nami. Želim, da obdržite vse svoje pozitivne lastnosti, da dosežete plemenite cilje, še naprej bogatite svoje znanje in zavest, ter da nesebično delite ljubezen, ki jo premorete.

Upanje, medsebojno razumevanje, strpnost, sreča in veselje naj vas bogatijo celo življenje, bogatijo pa naj tudi ljudi, ki bodo imeli srečo živeti in delati ter se družiti z vami.

Vesela sem, da živimo in ustvarjamo skupaj in upam, da bodo ta leta, ki jih soustvarjamo, ostala neizbrisno zapisana v naših srcih.

Upam, da čutite, da smo živa skupnost, ki se veseli uspehov vseh in nudi vsakemu oporo ob neuspehih. Vem, da čutimo drug z drugim in da nam je skupaj lepo. Želim, da bi tako ostalo tudi v bodoče. Veliko dobrega načrtujemo za prihodnje. Vedno se veselimo življenja in bogatimo ga drug drugemu!

Naj se vam v letu 2017 uresničijo sanje, udejanjijo želje in izpolnijo pričakovanja.

Vsem našim najmlajšim po skupinah vrtca in učencem šole pa veliko novega znanja, lepih ocen, prijetnega druženja s prijatelji, igre in dobrega počutja.

 

Ravnateljica Jožica Repše