Učenke in učenci, spoštovani starši!

Veseli nas, da bo v ponedeljek, 18. 5. 2020, šola ponovno odprla svoja vrata. Po osmih tednih poučevanja na daljavo, bodo v šolske klopi prvi sedli naši najmlajši, učenci 1., 2. in 3. razreda. Zavedamo se, da kljub veliki želji, da se snidemo in otroci srečajo svoje sošolce, prijatelje, učiteljice, vzgojiteljico … bo prihod v šolo nekoliko negotov. Kot je bil negotov čas, ko smo šole zaprli in ostali doma.

V šoli se na ta dogodek intenzivno pripravljamo. Kljub vsem zahtevnim higienskim in drugim priporočilom, želimo, da bi se učenci počutili prijetno, varno in sprejeto.  Skupaj bomo premagovali morebitno tesnobo, skrbi, se veliko pogovarjali in se gibali na svežem zraku. Pri upoštevanju vseh ukrepov bomo potrebovali vas, spoštovani starši, ki ste se že izkazali kot naši uspešni podporniki, za kar se vam ponovno iskreno zahvaljujemo.

Za zaščito učencev in zaposlenih bomo na šoli zagotavljali primerne pogoje ter seznanjali in izvajali vse splošne higienske ukrepe, ki nam jih narekujejo Higienska priporočila za izvajanje pouka v času epidemije COVID – 19 (NIJZ), priporočila MIZŠ in Zavoda za šolstvo RS. Pri organizaciji dela smo upoštevali tako kadrovske kot prostorske zmožnosti. Predvsem bomo poskrbeli za varnost in spodbudno učno okolje vseh učencev.

Prosimo, da si celotno obvestilo preberete v spodnjem dokumentu:

Lep pozdrav
Vodstvo šole