Skoči na glavno vsebino
07 49 04 060
 

Roditeljski sestanek za 9. razred

Spoštovani devetošolci, devetošolke in starši!

Bliža se informativni dan na srednjih šolah, za njim pa tudi čas prijave na srednjo šolo, zato vas v ponedeljek, 5. februarja 2018, ob 17. uri vabim  na roditeljski sestanek, na katerem bom podrobneje predstavila razpis za vpis v srednje šole, ga. Janja Starc iz OZ Krško pa bo na kratko predstavila vajeniški sistem izobraževanja.

Pred sestankom se bodo v media centru od 16.30 do 17. ure predstavila nekatera posavska podjetja, ki bi nam rada predstavila svoje potrebe po delavcih.

Po končanem skupnem roditeljskem sestanku boste še z razredniki nekoliko analizirali učni uspeh v prvem ocenjevalnem obdobju.

Hkrati vas obveščam, da je razpis za vpis v srednje šole objavljen na spletni strani ministrstva za šolstvo (http://www.mizs.gov.si) na naslovu  http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_srednje_in_visje_solstvo_ter_izobrazevanje_odraslih/srednjesolsko_izobrazevanje/vpis_v_srednje_sole/

V kolikor še niste odločeni, kam po osnovni šoli ali pa bi se želeli o svoji odločitvi posvetovati, vas vabim na razgovor o nadaljnji izobraževalni poti vašega otroka. Starši se naročite na razgovor z otrokom po telefonu na številki: 07 490 40 67 ali po elektronski pošti: melita.vegelj@gmail.com.

Informativni dan bo 9. in 10. februarja 2018.

Šol. svet. del.
Melita Zagorc Vegelj, univ. dipl. psih.

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost